Betöltés...

Levegőszűrő

A levegőszűrő funkciója, hogy megszűrje a motor égésterébe kerülő levegőt, ezáltal biztosítja a megfelelő levegő-üzemanyag keverés, mely megvédi a motort a kopástól. Ajánlott az autógyártó által megadott intervallumban, de legalább évente levegőszűrőt cserélni! Az elhasználódott levegőszűrő növeli a motor kopását, csökkenti teljesítményét, valamint nagyban megnöveli a motor fogyasztását. Elhasználódása nagyban függ a levegő szennyezettségétől, az utak állapotától, ami korábbi cserét tesz szükségessé. A TECHNOFIL levegőszűrők kíváló német alapanyag felhasználásával készülnek. A légszűrő cseréje, illetve a rendszeres karbantartás jelentősen hozzájárul az autó élettartamához.

Utastérszűrő

Az utastér(pollen)szűrő funkciója, hogy megtisztítsa a gépjármű utasterébe kerülő levegőt a finom portól, káros anyagoktól és a pollentől, ezáltal védje a vezető és az utasok egészségét. Sokan nem is gondolják, hogy a párás ablakok, a klímaberendezés gyenge teljesítménye, valamint az áporodott szag - a pollenszűrő elhasználódását jelzi. 15.000 km után, de legkésőbb évente az utastérszűrőt cserélni kell! A TECHNOFIL pollenszűrők egész évben gondosan ügyelnek az utastérbe kerülő tiszta levegőről és az utasok egészségéről.

Üzemanyagszűrő

Az üzemanyagszűrők funkciója megszűrni az üzemanyagban lévő szennyeződéseket - por, rozsda, víz - hogy tiszta üzemanyag kerüljön a befecskendező rendszerbe vagy a karburátorba. Az üzemanyagszűrő elhasználódása növeli a kopást, megnövekedett víztartalma korróziót okoz, illetve jelentősen rontja a motor teljesítményét, ezáltal fogyasztását. Cseréje ajánlott az autógyártó által megadott intervallumban, de legalább 60.000 kilométerenként! 


		Array
(
  [session_id] => oro5n4f422vpg4frgshasg1jc4
  [total_hits] => 1
  [_kf_flash_] => Array
    (
    )

  [user_agent] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [ip_address] => 44.222.104.206
  [last_activity] => 1716362242
)