Betöltés...

A Technofilról

A cég családi vállalkozásként indult 1989-ben, majd 1996-ban alakult meg a Technofil Kft. A cég fő profilja személy- és kishaszongépjármű levegőszűrő, valamint utastérszűrő gyártása és forgalmazása. Az eltelt közel 25 év alatt a magánkézben lévő vállalkozás a magyar légszűrőgyártás meghatározó tényezője lett.

A fokozatosan bővülő termékpalettánkon egyaránt megtalálhatóak a keleti és nyugati típusú személy- és kishaszongépjármű légszűrőbetétek széles választéka. A cég megalakulásával egyidőben nyugati színvonalú technológia bevezetését hajtottuk végre. A magas minőségi színvonal eléréséhez környezetbarát alapanyagainkat teljes egészében Németországból szerezzük be. Termékskálánkon szereplő valamennyi típus a Közlekedési Főfelügyelet hatósági engedélyével ( H-számmal ) rendelkezik.

Cégünk értékesítési filozófiája: minőségi terméket reális árszinten gyártani és a piac igényeit rugalmasan kielégíteni. Széleskörű nagykereskedelmi kapcsolataink lehetővé teszik, hogy termékünk az ország minden pontján megvásárolhatóak legyenek. Vállalkozásunk dinamikus fejlődésének alapja, a mind szélesebb kereskedelmi rendszer kialakítása és új értékesítési lehetőségek megteremtése.


		Array
(
  [session_id] => 3h75tv3ofbg8e7gpginucl6bf2
  [total_hits] => 1
  [_kf_flash_] => Array
    (
    )

  [user_agent] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [ip_address] => 44.211.26.178
  [last_activity] => 1718498666
)